Αεροδιαστημικό ακουστικό Rogers πολυστρωματικό PCBA με το κλειδί στο χέρι HASL OSP

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ, ΒΙΕΤΝΑΜ, ΗΠΑ
Μάρκα IBE
Πιστοποίηση UL
Αριθμό μοντέλου Ibe-9250
Ποσότητα παραγγελίας min ΚΑΝΕΝΑ MOQ
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Τσάντα
Χρόνος παράδοσης 15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Λεπτομέρειες
Υψηλό φως

Αεροδιαστημική συνέλευση PCB HASL OSP

,

Αεροδιαστημικό ακουστικό πολυστρωματικό PCBA

,

HASL OSP Rogers πολυστρωματικό PCBA

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πίνακας κυκλωμάτων συνελεύσεων PCB EMS για το αεροδιαστημικό ακουστικό

 

IBE επιτρέπει καλύτερα, γρηγορότερα και οικονομικώς πιό αποδοτικές λύσεις στο πιό προκλητικό σχέδιο των πελατών μας τα προβλήματα τελειότητας (DFx). Από την κατασκευή στη δοκιμή στη αλυσίδα εφοδιασμού, IBE παρέχει την προσαρμοσμένη υποστήριξη σχεδίου στους συνεργάτες cOem μας, επιτρέποντας σε τους για να καθιερώσει μια ισχυρή ανταγωνιστική θέση μέσα στην αγορά τους.

 

Έχουμε ένα αποδεδειγμένο αρχείο της καθοδήγησης των κατασκευαστών σε όλη τη διαδικασία παραγωγής ηλεκτρονικής. Από τα απλά σχέδια στην ολοκλήρωση πολυσύνθετων συστημάτων, IBE παρέχει τις δίπλα δίπλα κατασκευαστικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής απαραίτητες να ανταγωνιστούν σε μια σφαιρική αγορά.

 

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

1, περιοχή εργοστασίων: Εργοστάσιο 60000㎡ Shenzhen δύο άλλα εργοστάσια στις ΗΠΑ και το Βιετνάμ.

 

2, ποιοτικός έλεγχος: ΕΠΙ-1-610E πρότυπα, ε-δοκιμή, ακτίνα X, δοκιμή AOI, IQC, QC, QA, λειτουργική δοκιμή 100%

 

3, PCB που κάνουν (άκαμπτος, εύκαμπτος, άκαμπτος-εύκαμπτος, αλουμίνιο, υψηλό TG, κεραμικό), συστατική πρόσβαση, SMT&DIP, ελεύθερες πρόγραμμα & δοκιμή, υπηρεσία OEM/ODM

 

4, Certifcation: ATF 16949, ISO 13485, ISO 14001, ISO9001, UL (E326838), Disney FAMA, CE, FCC, ROHS,

 

 

1 Υλικό PR4, αλόγονο ελεύθερο, υψηλό TG, CEM3, PTFE, αργίλιο BT, Rogers
2 Πάχος πινάκων Μαζική παραγωγή: δείγματα 0.33.5mm: 0.216.0mm
3 Η επιφάνεια τελειώνει HASL, OSP, ασήμι βύθισης/Gold/SN, χρυσό, χρυσό δάχτυλο λάμψης, σκληρή χρυσή επένδυση
4 Μέγεθος επιτροπής PCB Ανώτατη μάζα Productoin: δείγμα 610x460mm: 762x508mm
5 Στρώμα Μαζική παραγωγή: 2-58 στρώματα, δείγματα: 1-64 στρώματα
6 Ελάχιστο μέγεθος τρυπών τρυπανιών Τρυπάνι 0.1mm, τρυπάνι 0.2mm λέιζερ μηχανών
7 QC PCBA Ακτίνα X, δοκιμή AOI, λειτουργική δοκιμή
8 Ειδικότητα Αυτοκίνητος, ιατρικός/τυχερό παιχνίδι/έξυπνοι συσκευή, υπολογιστής, LED/Lighting, κ.λπ.
9 Sanforized Θαμμένος μέσω, τυφλός μέσω, μικτή πίεση, της ενσωματωμένης αντίστασης, ενσωματωμένη ικανότητα, τοπική μικτή πίεση, τοπική υψηλή πυκνότητα, πίσω τρυπάνι, έλεγχος σύνθετης αντίστασης

 

Εφαρμογές του PCB EMS

Το PCB EMS ισχύει για έναν τεράστιο αριθμό των τεχνολογιών σε ποικίλες βιομηχανίες. Σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν που περιέχει τα ηλεκτρονικά συστατικά μπορεί να ωφεληθεί από το PCB EMS.

Το PCB EMS χρησιμοποιείται για τις τηλεπικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφώνων για την αστυνομία και την πυρκαγιά/τη διάσωση, τους πομποδέκτες SatCom, τον εξοπλισμό για την ψηφιακή δικτύωση, την ιδιωτική και εμπορική ενοργάνωση και τα ραδιόφωνα αεροσκαφών, τους σταθμούς ηλεκτρονόμων κινητών τηλεφώνων, και την εργαστηριακή ενοργάνωση.

Το PCB EMS μπορεί επίσης να ισχύσει για τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά όπως τα μηχανήματα αναπαραγωγής CD, ψηφιακά ρολόγια, ξυπνητήρια με τα ραδιόφωνα AM/FM, υπολογιστές, τηλεοράσεις, φούρνοι μικροκυμάτων, τηλέφωνα κυττάρων, προϊόντα εγχώριων θεάτρων, παιχνίδια τηλεχειρισμού, χέρι - κρατημένα τηλεοπτικά παιχνίδια, κιβώτια μετατροπέων καλωδιακής τηλεόρασης, και ψηφιακά δοχεία καφέ.

Η ενοργάνωση και η ηλεκτρονική για τις βιομηχανικές εφαρμογές χρησιμοποιούν επίσης το PCB EMS, συμπεριλαμβανομένης της καιρικού τηλεμετρίας και του ραντάρ, των συσκευών ανάλυσης δικτύων, των μετρητών πίεσης, των μετρητών θερμοκρασίας, των συσκευών ανάλυσης φάσματος, των τηλεσκοπίων CCD, των παλμογράφων, των μετρητών ωμ, switcher των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, των περιβαλλοντικών αιθουσών και των φούρνων. Άλλες εφαρμογές για το PCB EMS περιλαμβάνουν τα προϊόντα σε έναν τεράστιο αριθμό των βιομηχανιών όπως στρατιωτικός, αεροδιαστημικός, αυτοκίνητος και ιατρικός.