IBE ELectronics Co.,LTD

 • Κίνα IBE ELectronics Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα IBE ELectronics Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα IBE ELectronics Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα IBE ELectronics Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα IBE ELectronics Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες PCB IBE, PCBA, συνέλευση PCB
Αριθμός Υπαλλήλων 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις 85000000-90000000
Ιδρύθηκε Έτος 2004
Εξαγωγή pc 70% - 80%

Εισαγωγή

Η Co. ηλεκτρονικής IBE, ΕΠΕ έχει εξυπηρετήσει τη σύμβαση κατασκευαστικός (ODM, OEM/EMS), βιομηχανία για 25 έτη στην Κίνα. Η υπηρεσία περιλαμβάνει το σχέδιο ηλεκτρονικών συσκευών, την επεξεργασία PCB, τη συστατική πρόσβαση, τη συνέλευση PCB, το σύμμορφο επίστρωμα, το υποσυγκρότημα και, στην τελική συσκευασία κιβωτίων, μια με το κλειδί στο χέρι λύση. Για να επεκτείνει την επιχείρηση και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους βορειοαμερικανικούς πελάτες, IBE άνοιξε τις νέες εγκαταστάσεις IBE (ΗΠΑ) 40760 στην εγκυκλοπαίδεια Cir, Fremont, ασβέστιο, 94538 το 2017, και IBE (Βιετνάμ) στο βιομηχανικό ζώνη-Hoan γιο ήχων καμπάνας Dai, κοινότητα γιων Hoan, Tien du District, επαρχία ΤΣΕ Ninh, η οποία μπορεί να παρέχει μια μεγάλη έκταση της υπηρεσίας συνελεύσεων PCB. IBE συνεχίζει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες, που παρέχουν μια πλήρη λύση κατασκευής για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών και να καταστήσει τη διαδικασία πιό οικονομική. Τα σημαντικά προϊόντα μας είναι στις αγορές IOT, της έξυπνης δοσολογίας, της ιατρικής συσκευής, της αυτοκίνητης ηλεκτρονικής συσκευής, του βιομηχανικού πίνακα mather, και των συσκευών λέιζερ.

 

Οι κύριοι πελάτες μας: BMW, TELSA, EATON, BOSCH, ABB, Honeywell…

Γυμνή ικανότητα PCB: 150000sqm/month

Δυνατότητα PCB: 2layers ~28layers

Ικανότητα συνελεύσεων: 350,000components/hour

Δυνατότητα συνελεύσεων: Ελάχιστα συστατικά: 0201

Χρονική ανοχή: γρήγορη στροφή: 24 ώρες

Πλεονέκτημα: Κανένα MOQ, σύντομη χρονική ανοχή, TS16949/ISO14001/ISO13485 δεν ήταν κατάλληλο τη διαδικασία, αποτελεσματικότητα δαπανών

 

Καλωσορίστε για να κάνετε την έρευνα με τους καταλόγους αρχείων και Bom Gerber!

Ιστορία

Από την καθιέρωσή της το 1998, πάνω από 20 έτη καινοτομίας και ανάπτυξης, η ομάδα IBE έχει την οργάνωση τεσσάρων επεξεργασία και βάσεις κατασκευής συμπεριλαμβανομένης της έδρας σε Shenzhen, μια μεγάλη βάση παραγωγής PCB σε Wuping, ένα εργοστάσιο κατασκευής στο Πόρτλαντ, την Αμερική, και μια μεγάλη βάση παραγωγής cOem στο Βιετνάμ.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν το ηλεκτρονικό σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, PCB που κατασκευάζει SMT και την αγορά τμημάτων συνελεύσεων PCB. Διαμόρφωση και συσκευασία που εφαρμόζονται ευρέως στην αυτοκινητική ηλεκτρονική, τα ιατρικά μηχανήματα, τη βιομηχανία άμυνας και τη νέα δύναμη που χρεώνουν, κ.λπ.

Με ισχυροί τις κατασκευαστικές και παράγοντας ικανότητές της και η πρακτική εφαρμογή σε όλους τους τομείς, η ομάδα IBE έχει επιτύχει τη σταθερή αύξηση του όγκου πωλήσεων από 30% σε 35%.IBE δίνει μεγάλη προσοχή στην καλλιέργεια του υψηλής ποιότητας, πολυ-ταλαντούχου τεχνικού προσωπικού.

Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη να το κύκλος ζωών των πελατών για να φτάσει το προϊόν στην αγορά. Επομένως, η ομάδα IBE που επενδύεται εκσυγχρονισμένος, αυτό είναι εξοπλισμός εισάγει τον πολυστρωματικό αυτόματο εξοπλισμό παραγωγής PCB, μεγάλης ακρίβειας CNC και ο σχετικός εγκιβωτίζοντας και φορμάροντας εξοπλισμός, 16 αυτόματοι εκτυπωτές, 36 γρήγορα mounters τσιπ, 12 συγκρατεί και mounters τσιπ υψηλής ταχύτητας, 12 σε απευθείας σύνδεση μηχανές SPI από τους κορυφαίους διεθνείς προμηθευτές εξοπλισμού. Η παραγωγικότητα του μονταρίσματος τσιπ είναι τόσο υψηλή όπως 50 εκατομμύριο κομμάτια ημερησίως.

Υπηρεσία

 • Κατασκευή PCB

 • SMT και πλήρης με το κλειδί στο χέρι συνέλευση συστημάτων

 • Πρόσβαση υλικών και διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού

 • Κατασκευή των μερών φορμών εγχύσεων πλαστικών και των μερών μετάλλων

 • Έρευνα & ανάπτυξη

 • Σχέδιο για την κατασκευή

 • Συνολική δοκιμή τύπων

 • Άλλες προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες

Η ομάδα μας

Η ομάδα IBE έχει περίπου 1200 υπαλλήλους και τις εγκαταστάσεις ενός τομέα πατωμάτων 18000 τετραγωνικών μέτρων.

Κολλάμε στην αυστηρούς ποιοτική διαχείριση, τον έλεγχο διαδικασίας και τα σύνολα - επάνω πλήρης AOI επιθεώρηση 100%.
Η διαδρομή τμημάτων ποιοτικής διαχείρισής μας και επιθεωρεί κάθε σύνδεση της ποιότητας των προϊόντων τακτικά.
15 μηχανικοί στο τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής μας παρέχουν τη τεχνική υποστήριξη για τον πελάτη μας στην ανάλυση του σχεδίου για το manufacturability, την κρίση ελαττωμάτων προϊόντων, την επιλογή τμημάτων σχεδιαγράμματος PCB και την αξιολόγηση αντικατάστασης τμημάτων, κ.λπ.
IBE έχει το κέντρο Ε&Α με 30 μηχανικούς, είναι δοκίμασαν στον προγραμματισμό λογισμικού, το σχέδιο κυκλωμάτων και το μηχανικό σχέδιο δομών.
Αφήστε ένα μήνυμα